Strona główna>
Praca>Gastronomia, catering>szukam pracownika>Kelner/kelnerka do nowego neobistro w Białymstoku

Kelner/kelnerka do nowego neobistro w Białymstoku
Białystok, podlaskie, Polska
data dodania: 2025-05-27 08:56
oferta: Oferuję pracę - jestem pracodawcą
ogłoszeniodawca: Firma / Agencja pośrednictwa
Rodzaj pracy : stała | Forma zatrudnienia: Do uzgodnienia | |
Wymiar zatrudnienia: pełny etat | ||
Wysokość wynagrodzenia: Do uzgodnienia |
Szukamy osoby, która chce być blisko ludzi, jedzenia i wina
Nie musisz mieć dziesięciu lat doświadczenia w gastronomii.
Nie musisz znać się na winie jak importer.
Musisz mieć otwartą głowę, dobre tempo i chęć bycia częścią miejsca, które się tworzy.
Nasze miejsce?
Nowo otwarte neobistro w Białymstoku. Miejsce kameralne, ale z ambicjami.
Serwujemy sezonową kuchnię, autentyczne wina i prostą, uważną
gościnność. Bez udawania, bez scenariuszy, bez „czy smakowało?”. Zamiast
tego: prawdziwa rozmowa, dobra energia, lekkość, zespół, który się
wspiera i uczy od siebie nawzajem.
Twoja rola?
• Bycie z gośćmi — nie nad nimi
• Serwis z głową, sercem i wyczuciem
• Współpraca z zespołem — sala i kuchnia to jedna drużyna
• Obsługa win — chętnie nauczymy, jeśli masz ciekawość i chcesz się rozwijać
Dobrze, jeśli masz:
• Doświadczenie w pracy na sali w restauracji (ale to nie jest warunek konieczny)
• Swobodę w kontakcie z ludźmi
• Gotowość do nauki i dzielenia się dobrą energią
• Chęć współtworzenia miejsca — nie tylko „pracowania” w nim
Co oferujemy?
• Pracę w miejscu, które naprawdę chce robić rzeczy dobrze
• Rozwój w temacie wina — jeśli chcesz, damy Ci przestrzeń, by się uczyć
• Zespół, który się wspiera i słucha
• Atmosferę, w której można być sobą
Napisz do nas kilka słów o sobie - CV jest ważne, jednak
ważniejsze jest co Cię motywuje, co cenisz w pracy z ludźmi, czego
szukasz w miejscu, które nazywasz „swoim”
Skontaktuj się z nami : bistrowinobialystok@gmail.com
Nie musisz mieć dziesięciu lat doświadczenia w gastronomii.
Nie musisz znać się na winie jak importer.
Musisz mieć otwartą głowę, dobre tempo i chęć bycia częścią miejsca, które się tworzy.
Nasze miejsce?
Nowo otwarte neobistro w Białymstoku. Miejsce kameralne, ale z ambicjami.
Serwujemy sezonową kuchnię, autentyczne wina i prostą, uważną
gościnność. Bez udawania, bez scenariuszy, bez „czy smakowało?”. Zamiast
tego: prawdziwa rozmowa, dobra energia, lekkość, zespół, który się
wspiera i uczy od siebie nawzajem.
Twoja rola?
• Bycie z gośćmi — nie nad nimi
• Serwis z głową, sercem i wyczuciem
• Współpraca z zespołem — sala i kuchnia to jedna drużyna
• Obsługa win — chętnie nauczymy, jeśli masz ciekawość i chcesz się rozwijać
Dobrze, jeśli masz:
• Doświadczenie w pracy na sali w restauracji (ale to nie jest warunek konieczny)
• Swobodę w kontakcie z ludźmi
• Gotowość do nauki i dzielenia się dobrą energią
• Chęć współtworzenia miejsca — nie tylko „pracowania” w nim
Co oferujemy?
• Pracę w miejscu, które naprawdę chce robić rzeczy dobrze
• Rozwój w temacie wina — jeśli chcesz, damy Ci przestrzeń, by się uczyć
• Zespół, który się wspiera i słucha
• Atmosferę, w której można być sobą
Napisz do nas kilka słów o sobie - CV jest ważne, jednak
ważniejsze jest co Cię motywuje, co cenisz w pracy z ludźmi, czego
szukasz w miejscu, które nazywasz „swoim”
Skontaktuj się z nami : bistrowinobialystok@gmail.com