Strona główna>
Praca>Produkcja>szukam pracownika>Rzeźnik / Wykrawacz / Masarz / Wędliniarz do Rzeźnik Sztuka Mięsa

Rzeźnik / Wykrawacz / Masarz / Wędliniarz do Rzeźnik Sztuka Mięsa
Białystok, podlaskie, Polska
data dodania: 2025-05-05 20:07
oferta: Oferuję pracę - jestem pracodawcą
ogłoszeniodawca: Osoba prywatna
Rodzaj pracy : stała | Forma zatrudnienia: Umowa o pracę | |
Wymiar zatrudnienia: pełny etat | ||
Wysokość wynagrodzenia: Do uzgodnienia |
Sztuka Mięsa Rzeźnik czyli mały zakład rzeźnicki / delikatesy mięsne w centrum Białegostoku (ul. Krakowska 11/2) poszukuje kandydatów na stanowisko WYKRAWACZ/RZEŹNIK/MASARZ.
W naszym RZEŹNIKU rozbieramy wołowinę, wieprzowinę, jagnięcinę i cielęcinę od lokalnych hodowców. Sezonujemy steki, sprzedajemy ozory i ogony i inne mięsne cuda. Mamy też w ofercie naszą garmażerkę, wędliny pieczone i długo dojrzewające.
Główne obowiązki:
Prosimy o zamieszczenie w dokumentach rekrutacyjnych klauzuli zgody na przetwarzanie danych osobowych o treści:„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w dokumentach rekrutacyjnych, w szczególności w CV, przez Macieja Tomaszewskiego i Agnieszkę Eliaszuk prowadzących działalność gospodarczą pod firmą Mak Gastro s.c. Maciej Tomaszewski, Agnieszka Eliaszuk z siedzibą w Białymstoku, ul. Krakowska 11/2, 15-875 Białystok w celu realizacji procesu rekrutacji”.Proszę pamiętać, że w każdym czasie zgoda może być przez Panią/Pana wycofana. Może Pan/Pani wycofać zgodę między innymi poprzez złożenie oświadczenia dostępnego w siedzibie Mak Gastro s.c. Maciej Tomaszewski, Agnieszka Eliaszuk ul. Krakowska 11/2, 15-875 Białystok
W naszym RZEŹNIKU rozbieramy wołowinę, wieprzowinę, jagnięcinę i cielęcinę od lokalnych hodowców. Sezonujemy steki, sprzedajemy ozory i ogony i inne mięsne cuda. Mamy też w ofercie naszą garmażerkę, wędliny pieczone i długo dojrzewające.
Główne obowiązki:
- -Kompletny rozbiór tusz wieprzowych, jagnięcych i cielęcych
- -Rozbiór luf wołowych na steki
- -Produkcja wyrobów kiełbas i innych wyrobów wędliniarskich (m. in. długo dojrzewających)
- -Utrzymanie porządku w miejscu pracy
- -Dbanie o przestrzeganie wewnętrznych procedur
- -Aktualna książeczka sanitarno – epidemiologiczna
- -Doświadczenie na podobnym stanowisku z Polski lub z zagranicy
- -Umiejętność pracy z narzędziami i maszynami masarskimi
- -umowę o pracę i praca w stabilnej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku (9 lat)
- -5-cio dniowy system pracy, jednozmianowy
- -kartę Multisport
- -Zniżki pracownicze w naszych wszystkich punktach (Sztuka Chleba i Wina, Sztuka Mięsa Rzeźnik, Włoska Sztuka)
- -Dodatkowe korzyści: święta Bożego Narodzenia, Noc Sylwestrowa i Wielkanoc – wolne
Prosimy o zamieszczenie w dokumentach rekrutacyjnych klauzuli zgody na przetwarzanie danych osobowych o treści:„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w dokumentach rekrutacyjnych, w szczególności w CV, przez Macieja Tomaszewskiego i Agnieszkę Eliaszuk prowadzących działalność gospodarczą pod firmą Mak Gastro s.c. Maciej Tomaszewski, Agnieszka Eliaszuk z siedzibą w Białymstoku, ul. Krakowska 11/2, 15-875 Białystok w celu realizacji procesu rekrutacji”.Proszę pamiętać, że w każdym czasie zgoda może być przez Panią/Pana wycofana. Może Pan/Pani wycofać zgodę między innymi poprzez złożenie oświadczenia dostępnego w siedzibie Mak Gastro s.c. Maciej Tomaszewski, Agnieszka Eliaszuk ul. Krakowska 11/2, 15-875 Białystok
![]() |
![]() |
![]() |

Podobne ogłoszenia:
Jak wyróżnić ogłoszenie?
-
podbij
Zatrudnimy osobę na stanowisko rozbieracz-wykrawacz
dodano 29 dni 8 godz. temuPodlaskie Przedsiębiorstwo Mięsne Sp. z o.o. szuka osoby z doświadczeniem na stanowisko rozbieracz -…28,00 zł